zaterdag 21 november 2009

Introduktieworkshop


Uitnodiging voor SoL Heartbeat:


Donderdag 10 december 2009, 15.00 tot 18.00 uur




VRIJ ZIJN, een workshop door Chahat Corten

'Vrij Zijn was jarenlang iets wat ik zou bereiken, wanneer een aantal zaken die me hinderden verdwenen zouden zijn. Nu is Vrij Zijn de mogelijkheid om het leven door me heen te laten stromen zoals het zich aan me voordoet'

Deze middag is een boeiende en speelse manier om de wijsheid en de neurose van ieder (onbewust) ingenomen perspectief als directe ervaring te beleven. Vrij Zijn bied je bde zinb om jezelf IN alles te plaatsen waar je niet uitkomt; een antwoord op de hardnekkige gewoonte om je af te wenden, het te fiksen of te verlangen naar iets beters.
Theory U nodigt ons uit om de U te volgen en zo in aanraking te komen met ons authentieke Zelf via het proces van presencing. Vrij Zijn brengt ons in contact met alles van het dualisitische bestaan, maar evenzo zo met het transcendente niveau. Het is een samensmelting van het therapeutische werk van Hal en Sidra Stone en het werk van de Amerikaanse zenleraar Genpo Roshi. De gedachte daarachter is dat wanneer we onderdrukte aspecten, subpersonen van onszelf een stem geven, deze in het bewustzijn weer tot leven komen. In 1999 ontdekte Genpo Roshi dat dit ook geldt voor onze spirituele aspecten. Hij bemerkte dat mensen zonder enige spirituele training via deze methode moeiteloos contact maakten met de diepe wijsheden van Zen. Deze wijsheden komen dan beschikbaar als bron van inspiratie en motivatie voor de kwaliteit van ons dagelijkse leven.

De draaggolf van Chahats' werk, is de uitnodiging dat ieder mens oneindige mogelijkheden bezit, fundamenteel goed is en toegang heeft tot een onmetelijke bron van vreugde. Ze leeft 21 jaar in de gemeenschap van Venwoude, een van Nederlands oudste en grootste centra voor integrale ontwikkeling. Na het overlijden van Ted Wilson, oprichter en inspirator van Venwoude en tevens haar partner, is zij een van de dragers.
Wanneer: donderdag 10 december 2009, 15.00 - 18.00 uur
Waar: Venwoude, Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche (www.venwoude.nl http://www.venwoude.nl )
Aanmelden: uiterlijk 3 december a.s. bij Saskia van Dijk-Struyk, secretariaat@solonline.nl mailto:secretariaat@solonline.nl
Deelnamekosten: leden betalen b[1], 35, niet-leden b[1], 50, bij aanmelding te voldoen op rekening 628874200, ABN AMRO Bank te Wijk bij Duurstede, tnv Society for Organizational Learning, onder vermelding van je naam en Heartbeat 10 december 2009.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten