vrijdag 27 november 2009

Uitnodiging Winterritueel

Zonnewende-ritueel 2009 met Chahat en Dwar

Wij nodigen je uit voor een zonnewenderitueel op maandag 21 december van 17.30 tot 22.30 uur op Venwoude. Op deze dag bereikt de zon om 17.47 uur voor ons op het noordelijke halfrond, de laagste zonnestand: de start van onze winter. Vanaf dat donkerste moment, midwinter, worden de dagen weer langer.


In het midwinterritueel komen we alles onder ogen wat het afgelopen jaar ons gebracht heeft. Welke teleurstellingen uit het afgelopen jaar moeten we incasseren, waar zijn we dankbaar voor en wat mogen we meenemen naar de nieuwe periode. We gebruiken een voor deze gelegenheid aangepaste AUM-meditatie om onze energie los te maken, om voorbij ons gebruikelijk denken en voelen te komen en ons hart te openen. We vieren de komst van het licht in samen doen, in samen zijn, in samen eten en drinken, kortom samen het ritueel ervaren. Het gehele landgoed van Venwoude staat ons deze avond ter beschikking.


Praktische informatie

De ontvangst start om 17.00 uur in de piramide en is rond 22.00 uur afgelopen. Daarna is er in de piramide nog de mogelijkheid om samen te zijn. De kosten voor het ritueel, inclusief het eten, bedragen 55,-. De opbouw van de avond biedt ook ruimte voor mensen die voor het eerst kennis maken met ons werk en Venwoude. Van te voren opgeven is gewenst. Mail daarvoor naar info@venwoude.nl of dwar@leefjedromen.nu, of bel met 06 23596163 (Dwar) of 035 666 8447 (Venwoude).

Neem makkelijk zittende kleding mee. Na afloop is er gelegenheid om te douchen.


Wij zien ernaar uit jullie te ontmoeten,

Warme groet,

Chahat en Dwar



Geen opmerkingen:

Een reactie posten